Nous Estudiants

Sevei d’Impressió

34 views 12/09/2016 18/11/2016 Consell d'Estudiants 3

A partir del curs 2016/2017, s’inicia un nou sistema d’impressió, còpia i escaneig a la UAB. Aquest sistema, basat en l’autoservei, permet a l’usuari seguir disposant d’un servei d’impressió però afegint algunes millores, com ara l’escaneig de documents o la possibilitat d’imprimir en color.

Bàsicament es tracta que l’usuari pugui enviar a imprimir els seus documents, des de qualsevol dels seus dispositius, (ordinador, portàtil, tableta, mòbil, etc.) o des dels ordinadors de les aules d’informàtica o els de les biblioteques, i reculli els treballs en qualsevol dels equips distribuïts pel Campus.

Trobareu informació detallada, del funcionament, tant per imprimir com per copiar o escanejar així com la ubicació concreta de tots els equips, en aquest enllaç: http://www.uab.cat/doc/autoimpressio.pdf (la informació s’anirà actualitzant).

 1. A l’hora d’enviar treballs a imprimir és indispensable disposar de saldo suficient en el compte personal, si no és així el treball no s’enviarà ni es guardarà (El sistema envia un correu electrònic d’avis).
 2. El sistema manté els treballs en cua durant 24h. A partir d’aquest moment s’esborren i no es podran recuperar.
 3. Podeu traspassar el saldo de la targeta actual al vostre compte personal en qualsevol dels centres de reprografia oberts al Campus de Bellaterra.
 4. Les tarifes per l’autoservei d’impressió són:
  1. Còpies en blanc i negre – 0,04108€
  2. Còpies en color – 0,15125€

Si s’imprimeix a doble cara hi ha una reducció en el preu en concepte de paper.

Algunes de les novetats més destacables del nou sistema són:

 • Identificació mitjançant la targeta d’estudiant UAB
 • Possibilitat d’imprimir des d’un pendrive (només PDF).
 • Possibilitat d’enviar a imprimir des de qualsevol dispositiu (només PDF).
 • Escanejar i desar a pendrive.
 • Recollida de treballs a qualsevol de les màquines distribuïdes pel Campus.
 • Saldo inclòs en el compte personal.
 1. Treballarem amb el sistema ‘My print anywhere’, que vol dir que, en lloc d’imprimir en un equip específic, l’usuari imprimirà a una cua d’impressió segura i accedirà al seu document des de qualsevol equip amb independència de la seva ubicació.
 2. Les dades, NIU i correu electrònic, de tots els alumnes de la UAB estan incloses en el sistema. A l’arribar a la màquina identifiqueu-vos introduint la targeta universitària en el lector teclejant el NIU i contrasenya.
 3. L’usuari ha de carregar saldo al seu compte personal. Pot fer-ho des dels carregadors o a qualsevol dels centres de reprografia, oberts al Campus de Bellaterra, trobareu informació detallada a l’enllaç. En els centres de reprografia també s’encarregaran de traspassar el saldo de la targeta actual al compte personal de l’usuari.

T'ha sigut d'utilitat?